Online Cursus Fermenteren

Leren Fermenteren als een Pro



Online Cursus Fermenteren

Claudia Kat

"Wauw! Wat een fantastische kennismaking met fermenteren en inmaken. Judith legt alles heel rustig en duidelijk uit en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. En het leukste aan de workshop is dat je meteen aan de slag gaat zodat je met heerlijke producten thuis komt! De dag erna ben ik meteen zelf het bos ingedoken om daslook knoppen te plukken zodat ik hiermee kan experimenteren. Alle producten die Judith aan het einde van de workshop liet proeven en ruiken waren namelijk enorm inspirerend (en lekker!) Bedankt voor de fijne middag."

Henri Zondag

"Wat een leuke workshop heb ik gevolgd! Ik wist niks van fermenteren maar in een middag heb ik een mooie start gemaakt. Judith is een ontzettend leuk en fijn mens. Vrolijke en wat een kennis! Wat ik heb geleerd is zoet-zuur en chutney maken. En de pickle-methode en de zuurkool-methode. Wil je echt een leuke workshop fermenteren? Ga dan logisch naar Vegalogisch!

Paul Daniels

" -Gezellig en leerzaam - Op natuurlijke manier voedsel houdbaar maken, dat wilde ik al een tijdje leren en Judith heeft dit in haar workshop laagdrempelig, praktisch, uitgebreid, gezellig en met persoonlijke aandacht tot een feestje gemaakt."